Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Telefon : 0 264 551 55 33
Belgegeçer : 0 264 551 55 33
WEB https://pamukovaertugrulgaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ELPEREK MAH. EĞİTİM/1 SK. ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU BLOK NO: 3 PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : Vizyonumuz; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştiren bir kurum
MİSYON : Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, çağdaş bilim ile teknolojiyi kullanabilen, edebiyatı güçlü, güzel sanatlara ilgili, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, sevgiyi özümsemiş, saygılı, hoşgörülü, şefkatli, kültürlü, görgülü ve bilinçli nesilleri geleceğe yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama ve Bitiş Saati 09.00-15.50
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Okulun bulunduğu ilçe merkezinde demiryolu ulaşımı ve karayolu ulaşımı mevcuttur.İstanbul-Bilecik-Eskişehir-Kütahya-Denizli-Konya-Isparta-Antalya yolu ilçe sınırları içerisinden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Elperek Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi No:3 54900 Pamukova/Sakarya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 40 km. İlçe merkezine uzaklık 500 m.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :